Vakkennis

De trainers in dienst bij Future Tennis & Padel hebben allen minimaal S-licentie of een KNLTB Trainersdiploma A. Dit is een door de bond goedgekeurde licentie om les te mogen geven. Daarnaast wordt er door Future Tennis & Padel  speciaal gekeken naar een aantal eigenschappen die de trainers moeten bezitten. Denk hierbij aan eigen speelsterkte, ervaring met topsport, sociale vaardigheden en opleidingsniveau.

Vacatures

Future Tennis & Padel groeit en daarom houden we continu onze ogen en oren open voor nieuwe en enthousiaste trainers. Ben jij opzoek naar een baan als tennis en/of padelleraar en minimaal in het bezit van de A-licentie neem dan contact met ons op. Neem ook als je nog geen licentie hebt contact met ons op. Samen kunnen we kijken hoe we hier wel aan kunnen komen zodat jij kunt starten als tennis of padeltrainer.

Stagaires

Future Tennis & Padel heeft zich de afgelopen jaren enorm kunnen ontwikkelen. De organisatie dient echter wel mee te groeien en daarom zijn er begin 2017 voor het eerst twee HBO stagiaires bij ons aan de slag gegaan. Zij hebben geholpen bij de professionalisering van de school en de eigenaar voorzien van de nodige hulp in de dagelijkse gang van zaken.

Future Tennis & Padel is een SBB leerbedrijf. Speciaal voor MBO studenten is het mogelijk om een stage te kunnen volgen op niveau 3 of 4.

Tevens is er voor middelbare scholieren de mogelijkheid om zich aan te melden voor een leuke meeloopstage. Door de jaren heen hebben er al meerdere middelbare scholieren stage gelopen bij Future Tennis & Padel.

Mocht het jou nou ook enorm leuk lijken om bij ons stage te lopen neem dan gerust contact op en wie weet kunnen we elkaar verder helpen.

Word jij lid van ons team?

IMG_0820

Maurits

Lees meer
user

Michiel

Lees meer
WhatsApp Image 2022-11-22 at 10.51.38

Laura

Lees meer
user