Diploma's

De Tennistrainers in dienst bij Future Tennis hebben allen minimaal een KNLTB Trainersdiploma A. Dit is een door de tennisbond goedgekeurde licentie om tennisles te mogen geven. Daarnaast wordt er door Future Tennis speciaal gekeken naar een aantal eigenschappen die de trainers moeten bezitten. Denk hierbij aan speelsterkte niveau, ervaring met topsport, sociale vaardigheden en opleidingsniveau.

Stagaires

Future Tennis heeft zich de afgelopen jaren enorm kunnen ontwikkelen. De organisatie dient echter wel mee te groeien en daarom zijn er begin 2017 voor het eerst twee stagiaires aan de slag gegaan bij Future Tennis. Zij hebben geholpen bij de professionalisering van de tennisschool en de eigenaar voorzien van de nodige hulp in de dagelijkse gang van zaken.

Future Tennis is een SBB leerbedrijf. Speciaal voor MBO studenten is het mogelijk om een stage te kunnen volgen op niveau 3 of 4.

Tevens is er voor middelbare scholieren de mogelijkheid om zich aan te melden voor een leuke meeloopstage. Door de jaren heen hebben er al meerdere middelbare scholieren stage gelopen bij Future Tennis.

Mocht het jou nou ook enorm leuk lijken om bij Future Tennis stage te lopen neem dan gerust contact op en wie weet kunnen we elkaar verder helpen.

Vacatures

Future Tennis groeit en daarom houden we continu onze ogen en oren open voor nieuwe en enthousiaste trainers. Ben jij opzoek naar een baan als tennisleraar en minimaal in het bezit van de A-licentie neem danĀ contact met ons op.

IMG_0820

Maurits

Lees meer
tim foto website

Tim

Lees meer
berend jan

Berend Jan

Lees meer
Arjan1

Arjan

Lees meer
user

Klaas

Lees meer
Marijke foto site

Marijke

Lees meer
joa

Joa

Lees meer
user

Rudi

Lees meer
jan de jong site

Jan

Lees meer