laatste foto's 5

Bent u beginnend speler of speelt u al een langere tijd? In beide gevallen bent u aan het juiste adres. Voor senioren zijn er trainingen voor tennis en padel in groepen van 4 of 8 personen. Daarbij is er de keuze om 1 of 1,5 uur te trainen en ook om 1 of meerdere keren per week te trainen. Dit is mogelijk in zowel de zomer- als de winterperiode. Naast dat trainingen goed zijn voor uw ontwikkeling als speler doen wij onze uiterste best om u in een geschikte groep te plaatsen waardoor tennis of padel meer wordt dan enkel sporten en ook het sociale aspect zeker aan bod komt. Naast het trainen stimuleren wij competitie en wedstrijden. LET OP! Er is altijd een lidmaatschap nodig bij de betreffende club/vereniging voor u de trainingen kunt volgen.

Geïnteresseerd in tennis- of padeltrainingen?

Senioren hebben naast een traditionele training ook de mogelijkheid om een wedstrijd training te volgen. In deze training wordt minder naar de technische kant en dus uitvoering gekeken maar meer naar de tactische kant. Hoe win ik een wedstrijd in het enkel- en dubbelspel? Dat is de vraag die beantwoord dient te worden. Er wordt veel vanuit wedstrijdvormen en spelsituaties getraind.

Voor meer informatie over trainingen bij u op de club dient u zich eerst aan te melden. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Na de aanmelding heeft u binnen 24 uur toegang. Via deze manier kunt u zich ook inschrijven.

Nog niet gevonden wat u zocht? Bent u bijvoorbeeld opzoek naar privé training of wellicht een duo training? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.