laatste foto's 5

Bent u beginnend tennisser of tennist u al een langere tijd? In beide gevallen bent u aan het juiste adres. Voor senioren zijn er trainingen in groepen van 4 of 8 personen. Daarbij is er de keuze om 1 of 1,5 uur te trainen en ook om 1 of meerdere keren per week te trainen. Dit is mogelijk in zowel de zomer- als de winterperiode. Naast dat trainingen goed zijn voor uw ontwikkeling als tennissers doen wij onze uiterste best om u in een geschikte groep te plaatsen waardoor tennis meer wordt dan enkel sporten en ook het sociale aspect zeker aan bod komt. Naast het trainen stimuleren wij competitie en wedstrijdtennis.

Senioren hebben naast een traditionele training ook de mogelijkheid om een wedstrijd training te volgen. In deze training wordt minder naar de technische kant en dus uitvoering gekeken maar meer naar de tactische kant. Hoe win ik een wedstrijd in het enkel- en dubbelspel? Dat is de vraag die beantwoord dient te worden. Er wordt veel vanuit wedstrijdvormen en spelsituaties getraind.

Voor meer informatie over tennistrainingen bij u op de club dient u zich eerst aan te melden. Hiervoor heeft u een gebruikersnaam en een wachtwoord nodig. Na de aanmelding heeft u binnen 24 uur toegang. Via deze manier kunt u zich ook inschrijven.

Nog niet gevonden wat u zocht? Bent u bijvoorbeeld opzoek naar privé training of wellicht een duo training? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in tennistrainingen?