Tennisschool Future Tennis heeft jaren lange ervaring op het gebied van tennis en dat met alle doelgroepen. Zo worden er lessen verzorgd voor de allerjongsten vanaf 4 jaar maar ook voor de senioren.

Naast het verzorgen van tennistrainingen organiseert Future Tennis ook verschillende activiteiten zoals schooltennis, clinics, opendagen, ouderavonden, evenementen en toernooien. Momenteel zijn er vele trainers in dienst die samen de tennistrainingen verzorgen op de verschillende verenigingen. Dit doen ze allen met veel plezier en passie. Het overkoepelende doel van Future Tennis is om meer mensen aan het tennissen te krijgen. Om tennis voor zowel de kinderen als volwassenen weer sport nummer één te maken.

Bent u geïnteresseerd om te beginnen met tennissen?

Tennistraining

Momenteel heeft Future Tennis een samenwerking met maar liefst 6 tennisverenigingen. Om te gaan tennissen is het eerst verplicht om lid te worden bij één van de aangesloten verenigingen. Een lidmaatschap kan bij de vereniging zelf worden aangevraagd. Indien u lid bent kunt u zich ook inschrijven voor de tennistrainingen. Dit dient gedaan te worden via Future Tennis en kan online door hier te drukken.

De tennistrainingen bij de verschillende verenigingen starten twee keer gedurende het jaar. Het zomerseizoen loopt vanaf april en het winterseizoen start in oktober. Gedurende het zomerseizoen zullen alle trainingen buiten plaatsvinden. Voor de wintertrainingen is er, afhankelijk van de club waar u lid bent, de mogelijkheid om ook binnen in een blaashal te trainen. Heeft u zich nog niet opgegeven maar merkt u tijdens het seizoen dat u toch graag wilt tennissen? Tussentijds instromen is uiteraard mogelijk indien er een geschikte trainingsgroep voor u beschikbaar is.

Indien u bent aangemeld bij Future Tennis kunt u zich online aanmelden voor uw trainingen. Om u aan te melden heeft u wel eerst een account nodig op de website van Future Tennis. Indien u deze heeft aangemaakt dient het verzoek eerst geaccepteerd te worden voor u zich definitief kunt inschrijven. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden en/of inschrijven dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Future Tennis, daarom!

  • Gediplomeerde trainers met minimaal een A-licentie
  • Trainers die zich blijven ontwikkelen door het nieuwe KNLTB PO punten systeem
  • Future Tennis verzorgt de inschrijvingen, indelingen en lesdata
  • Mogelijkheid tot privétraining
  • Future Tennis zorgt naast het lesgeven voor tal van andere activiteiten
  • Valt de trainer uit? Wij regelen vervanging
  • Een vaste trainer per seizoen voor optimale ontwikkeling
  • Trainen in verschillende groepsgrootten