Starten met tennis of padel?

  • Gediplomeerde trainers met minimaal een S-licentie
  • Trainers die zich blijven ontwikkelen door het nieuwe KNLTB PO punten systeem
  • Trainen in verschillende groepsgrootten
  • Mogelijkheid tot privétraining
  • Een vaste trainer per seizoen voor optimale ontwikkeling
  • Sociaal vangnet voor het starten van competitie en toernooien.

Trainingen

Momenteel heeft Future Tennis & Padel een samenwerking met ATV de Hertenkamp. Om te gaan tennissen en/of padellen dient u lid te worden bij van de vereniging. Een lidmaatschap kan bij de vereniging zelf worden aangevraagd en is dus verplicht(!). Indien u lid bent kunt u zich hier inschrijven voor de trainingen. Dit dient gedaan te worden via ons en kan online door hier te drukken.

De trainingen bij ATV de Hertenkamp starten twee keer gedurende het jaar. Het zomerseizoen loopt vanaf april en het winterseizoen start in oktober. Gedurende beide seizoenen zullen alle trainingen buiten plaatsvinden. Heeft u zich nog niet opgegeven maar merkt u tijdens het seizoen dat u toch graag wilt beginnen met trainen? Tussentijds instromen is uiteraard mogelijk indien er een geschikte trainingsgroep voor u beschikbaar is.

Indien u bent aangemeld bij Future Tennis & Padel kunt u zich online aanmelden voor uw trainingen. Om u aan te melden heeft u wel eerst een account nodig op de website van Future Tennis & Padel. Indien u deze heeft aangemaakt dient het verzoek eerst geaccepteerd te worden voor u zich definitief kunt inschrijven. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden en/of inschrijven dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Voor informatie over prijzen dien je eerst een account aan te maken. Hier kunt u aangeven voor welke club of vereniging u dit wilt zien en wij zorgen er vervolgens voor dat u de juiste prijzen te zien krijgt. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen via het contactformulier of via één van de trainers van Future Tennis & Padel.