Future Tennis & Padel heeft jaren lange ervaring op het gebied van tennis en is momenteel ook erg druk om zich te verdiepen in alle padel materie. Wij werken met alle doelgroepen, dit van jong tot oud. Zo worden er trainingen verzorgd voor de allerjongsten vanaf 4 jaar maar ook voor de senioren.

Starten met tennis of padel?

Naast het verzorgen van trainingen organiseert Future Tennis & Padel ook verschillende activiteiten zoals schooltennis, clinics, opendagen, ouderavonden, evenementen en toernooien. Het overkoepelende doel van Future Tennis & Padel is om meer mensen aan het tennissen en/of padellen te krijgen. Dit om de sport(en) voor zowel de kinderen als volwassenen (weer) sport nummer één te maken.

Trainingen

Momenteel heeft Future Tennis & Padel een samenwerking met maar liefst 9 verenigingen. Om te gaan tennissen en/of padellen is het eerst verplicht om lid te worden bij één van de aangesloten verenigingen. Een lidmaatschap kan bij de vereniging zelf worden aangevraagd. Indien u lid bent kunt u zich ook inschrijven voor de trainingen. Dit dient gedaan te worden via ons en kan online door hier te drukken.

De trainingen bij de verschillende verenigingen starten twee keer gedurende het jaar. Het zomerseizoen loopt vanaf april en het winterseizoen start in oktober. Gedurende het zomerseizoen zullen alle trainingen buiten plaatsvinden. Voor de wintertrainingen is er, afhankelijk van de club waar u lid bent, de mogelijkheid om ook binnen in een blaashal te trainen. Heeft u zich nog niet opgegeven maar merkt u tijdens het seizoen dat u toch graag wilt beginnen met trainen? Tussentijds instromen is uiteraard mogelijk indien er een geschikte trainingsgroep voor u beschikbaar is.

Indien u bent aangemeld bij Future Tennis & Padel kunt u zich online aanmelden voor uw trainingen. Om u aan te melden heeft u wel eerst een account nodig op de website van Future Tennis & Padel. Indien u deze heeft aangemaakt dient het verzoek eerst geaccepteerd te worden voor u zich definitief kunt inschrijven. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden en/of inschrijven dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij u graag verder.

Future Tennis & Padel, daarom!

  • Gediplomeerde trainers met minimaal een A-licentie
  • Trainers die zich blijven ontwikkelen door het nieuwe KNLTB PO punten systeem
  • Wij verzorgen de inschrijvingen, indelingen en lesdata
  • Mogelijkheid tot privétraining
  • Wij zorgen naast het lesgeven voor tal van andere activiteiten
  • Valt de trainer uit? Wij regelen vervanging
  • Een vaste trainer per seizoen voor optimale ontwikkeling
  • Trainen in verschillende groepsgrootten