Het ABN AMRO WTT is al jarenlang het grootste tennistoernooi in Nederland. De perfecte kans om de internationale top aan het werk te zien. In 2019 is er voor het eerst met een grote groep afgereisd naar het toernooi en in 2023 willen wij dit succes natuurlijk graag herbeleven.

Het plan voor dit jaar is om opnieuw met een touringbus richting Rotterdam af te reizen. Er is dit jaar echter wel een minimaal aantal mensen nodig om de reis door te laten gaan (definitieve aantal wordt later bekend gemaakt en richting jullie gecommuniceerd). Voor in de bus zal er weer wat te eten en drinken zijn en zal Future Tennis & Padel voor het nodige vermaak zorgen.

Eenmaal in Ahoy ben je vrij om te gaan en staan waar je wil en is er de mogelijkheid om twee halve finales bij te wonen van het ATP 500 evenement (zowel enkel als dubbelspel). Neem ook zeker je eigen racket mee want net als vorig jaar is er de mogelijkheid om aan diverse clinics mee te doen en je kunt de trainers natuurlijk proberen te imponeren met de snelheidsmeter! Het avondeten zal tot slot ook door Future Tennis verzorgd worden en zit bij de prijs inbegrepen.

De kosten, per persoon, zullen dit jaar 140 euro zijn. Kort samengevat zit hier het volgende inbegrepen:

  • Ticket voor een halve finale enkel & dubbelspel
  • Busreis heen en terug
  • Lunch
  • Avondeten (pizza)
  • Activiteiten in Ahoy

De bus zal op verschillende plaatsen stoppen om jullie zo weer veilig thuis te laten komen. We beginnen om 8:30 in Leek P+R Carpool A7, dan rijden we door naar het ophaalpunt Vries P+R Carpool A28 en uiteindelijk door naar Assen Van der Valk Hotel. Vanuit Assen gaan we door naar Rotterdam Ahoy.

De inschrijving voor het ABN AMRO WTT is inmiddels geopend dus twijfel niet langer en schrijf je snel in! Opgeven voor de activiteit kan onder aan deze pagina. Dit doe je door het inschrijfformulier binnen één minuut in te vullen. INSCHRIJVEN KAN T/M 15 JANUARI!


    ABN AMRO WTT