IMG_7660

In samenwerking met andere tennisscholen en externe partners worden er gedurende het jaar tal van toernooien georganiseerd voor met name de jeugdleden. Onderaan deze pagina wordt hier de kalender weergegeven zoals deze er nu uitziet. Deze kalender zal nauwkeurig worden bijgehouden. Naast de toernooien op de kalender die wordt weergegeven is het mogelijk om je via de KNLTB  in te schrijven voor diverse toernooien. Voor de senioren is het enkel via bovenstaande link mogelijk om deel te nemen aan toernooien in de regio en daar buiten.

Future Cup Zondagen

17, 24 en 31 maart kunnen de kinderen van groen en geel oefenwedstrijden spelen bij ATV de Hertenkamp.
Bedoeling is dat je wordt ingedeeld door Maurits Post en dat je 2 wedstrijden van een uur speelt per zondag. Je hoeft niet perse alle zondagen te kunnen dus geef aan welke zondagen je wilt spelen. Doe dit in het vak opmerkingen!!!

In de kantine komt een lijst te hangen waarop staat tegen wie en op welke baan je speelt. Ballen zijn beschikbaar in de kantine in tonnen onder de lijst. Er is geen begeleiding bij dus het idee is dat iedereen zelf gaat spelen en zelf zorgt dat ze de ballen pakken en weer netjes terug leggen.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen dan meld jij je af bij Maurits per whats app. Hij zal dan proberen de tegenstanders in te lichten. Mocht je zelf een nummer hebben van de tegenstander dan kun je die liever zelf benaderen.

Lukt het je niet om via onderstaand formulier onder aan de pagina aan te melden? Neem contact op met Maurits Post via 0639338868 om handmatig ingeschreven te worden!!

 

KOVD

KOVD staat voor Kop van Drenthe. Dit zijn toernooien die buiten de KNLTB om worden georganiseerd door Future Tennis of door andere collega’s. Indien je hier aan mee wilt doen kan je je inschrijven wegens het inschrijfformulier onder aan de pagina. Voor elk toernooi is een aparte inschrijving nodig. Indien je dus wilt deelnemen aan twee KOVD toernooien dient het formulier ook tweemaal ingevuld te worden. Kosten =  euro per deelname. Dit bedrag dient bij aankomst betaald te worden.

Op dit moment staan de volgende KOVD toernooien gepland:

Zuidlaren (Z.T.C.) meivakantie
Inschrijvingsdeadline 30 april.
ROOD = maandag 1 mei 11-13 uur
ORANJE = maandag 1 mei 11-14 uur
GROEN = maandag 1 mei (14-17 uur) + dinsdag 2 en woensdag 3 mei (12-17 uur). Dit is een toernooi over meerdere dagen.
GEEL = dinsdag 2 t/m donderdag 4 mei (12-17 uur). Dit is een toernooi over meerdere dagen.

Meld je aan    ManVrouw