IMG_7660

In samenwerking met andere tennisscholen en externe partners worden er gedurende het jaar tal van toernooien georganiseerd voor met name de jeugdleden. Onderaan deze pagina wordt hier de kalender weergegeven zoals deze er nu uitziet. Deze kalender zal nauwkeurig worden bijgehouden. Naast de toernooien op de kalender die wordt weergegeven is het mogelijk om je via de KNLTB  in te schrijven voor diverse toernooien. Voor de senioren is het enkel via bovenstaande link mogelijk om deel te nemen aan toernooien in de regio en daar buiten.

KOVD

KOVD staat voor Kop van Drenthe. Dit zijn toernooien die buiten de KNLTB om worden georganiseerd door Future Tennis of door andere collega’s. Indien je hier aan mee wilt doen kan je je inschrijven wegens het inschrijfformulier onder aan de pagina. Voor elk toernooi is een aparte inschrijving nodig. Indien je dus wilt deelnemen aan twee KOVD toernooien dient het formulier ook tweemaal ingevuld te worden. Kosten = 6 euro. Dit bedrag dient bij aankomst betaald te worden.

Grand Slam ZTC

Toernooi voor de jeugd georganiseerd door de jeugdcommissie, enkel voor jeugdleden van de Zuidlaarder Tennis Club. Wil je je direct inschrijven voor meerdere Grand Slams? Dat kan natuurlijk! Vul hiervoor wel opnieuw het inschrijfformulier in.

Meld je aan

ManVrouw