IMG_7660

In samenwerking met andere tennisscholen en externe partners worden er gedurende het jaar tal van toernooien georganiseerd voor met name de jeugdleden. Onderaan deze pagina wordt hier de kalender weergegeven zoals deze er nu uitziet. Deze kalender zal nauwkeurig worden bijgehouden. Naast de toernooien op de kalender die wordt weergegeven is het mogelijk om je via de KNLTB  in te schrijven voor diverse toernooien. Voor de senioren is het enkel via bovenstaande link mogelijk om deel te nemen aan toernooien in de regio en daar buiten.

KOVD

KOVD staat voor Kop van Drenthe. Dit zijn toernooien die buiten de KNLTB om worden georganiseerd door Future Tennis of door andere collega’s. Indien je hier aan mee wilt doen kan je je inschrijven wegens het inschrijfformulier onder aan de pagina. Voor elk toernooi is een aparte inschrijving nodig. Indien je dus wilt deelnemen aan twee KOVD toernooien dient het formulier ook tweemaal ingevuld te worden. Kosten = 8 euro per deelname. Dit bedrag dient bij aankomst betaald te worden.

 

Op dit moment staan de volgende KOVD toernooien gepland:

Zuidlaren (Z.T.C.) Inschrijvingsdeadline 30 april.

2 mei (maandag): Rood 10:00-12:00

Oranje 10:00-13:30

Groen 14:00-18:00

 

3 mei (dinsdag): Geel 10:00-16:00

 

 

Lukt het je niet om via onderstaand formulier aan te melden? Neem contact op met Daan Romp 0654727499 via WhatsApp of sms om handmatig ingeschreven te worden!!

Meld je aan

    ManVrouw