Vanaf april 2013 verzorgt Future Tennis tennistrainingen in de regio Groningen en Drenthe. Future Tennis is een tennisschool die alles omtrent tennistrainingen overneemt van de tennisvereniging en deze hiermee ontzorgt. Hierdoor kan de vereniging zich focussen op andere zaken binnen het verenigingswezen. Naast het geven van tennistrainingen verzorgt Future Tennis, begeleiding bij toernooien voor junioren en senioren, open dagen, clinics voor scholen, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes en op aanvraag aangepaste activiteiten.

Bij Future Tennis werken alleen gediplomeerde tennistrainers. Minimaal hebben zij een A licentie als tennistrainer en zijn in het bezit van een geldige VOG verklaring. Future Tennis werkt vanuit de volgende missie en visie.

ztc3

Aanmelden voor tennistrainingen bij Future Tennis?

Missie

Future Tennis streeft ernaar om een toonaangevende tennisschool in de regio Groningen en Drenthe te zijn die een grote bijdrage levert aan de groei van het aantal tennisleden in deze regio. Future Tennis wil kwalitatief goede tennistrainingen verzorgen binnen het verzorgingsgebied waarbij er continu wordt gezocht naar verbeterpunten en waarbij het sociale contact tussen deelnemers een grote rol speelt.

Visie

Future Tennis wil uitgroeien tot een betrouwbare partner van vele tennisverenigingen, met als taak het verzorgen van de tennistrainingen en andere tennisactiviteiten op een, afhankelijk van de wensen van de club, zo’n hoog mogelijk niveau en het voorzien in de behoefte van informatie en scholing op dit gebied. Uiteindelijk dient tennis onder de spelers sport nummer één te worden en wil Future Tennis de sport in zijn algeheel in de regio versterken d.m.v. samenwerking en kennisdeling met verenigingen en tennischolen uit diezelfde regio.