Vanaf april 2013 verzorgt Future Tennis & Padel trainingen in de regio Groningen en Drenthe. Future Tennis & Padel is een school die alles omtrent trainingen overneemt van de vereniging en deze hiermee ontzorgt. Hierdoor kan de vereniging zich focussen op andere zaken binnen het verenigingswezen. Naast het geven van trainingen verzorgt Future Tennis & Padel, begeleiding bij toernooien voor junioren en senioren, open dagen, clinics voor scholen, bedrijfsuitjes, verjaardagsfeestjes en op aanvraag aangepaste activiteiten.

Bij Future Tennis & Padel werken alleen gediplomeerde trainers. Minimaal hebben zij een A licentie als trainer en zijn in het bezit van een geldige VOG verklaring. Future Tennis & Padel werkt vanuit de volgende missie en visie.

ztc3

Aanmelden voor trainingen bij Future Tennis & Padel?

Missie

Future Tennis & Padel streeft ernaar om een toonaangevende school in de regio Groningen en Drenthe te zijn die een grote bijdrage levert aan de groei van het aantal leden in deze regio. Future Tennis & Padel wil kwalitatief goede trainingen verzorgen binnen het verzorgingsgebied waarbij er continu wordt gezocht naar verbeterpunten en waarbij het sociale contact tussen deelnemers een grote rol speelt.

Visie

Future Tennis & Padel wil uitgroeien tot een betrouwbare partner van vele tennis- en padelverenigingen, met als taak het verzorgen van de trainingen en andere activiteiten op een, afhankelijk van de wensen van de club, zo’n hoog mogelijk niveau en het voorzien in de behoefte van informatie en scholing op dit gebied. Uiteindelijk dienen tennis of padel onder de spelers sport nummer één te worden en wil Future Tennis & Padel de sport in zijn algeheel in de regio versterken d.m.v. samenwerking en kennisdeling met verenigingen en andere tennis- en padelscholen uit diezelfde regio.