Mijn naam is Ward van ’t Hoenderdaal, trainer bij Future Tennis & Padel in Zuidlaren, Annen en Leek daarbij eigenaar van mijn eigen tennisschool: Tennisschool Westlaren.

Voorheen was ik projectmanager bij een paar grote bedrijven en heb daar leiding gegeven over grote groepen mensen maar daar haalde ik niet meer zoveel plezier uit. Ik geef nu ruim een jaar training bij Future Tennis & Padel met veel plezier en enthousiasme. Ik kom zelf uit Zuidlaren en heb in mijn jeugd op hoog niveau getennist. De jongens van mijn generatie waar ik tegen heb gespeeld zijn o.a. Jacco Eltingh, Paul Haarhuis en Richard Krajicek.

Lange tijd is daarna mijn hoofdsport volleybal geweest en ik heb daar heel veel training in gegeven. Zo’n 8 jaar geleden ben ik weer met veel plezier gaan tennissen bij ZTC in Zuidlaren. Ik ben met Maurits in gesprek geraakt om training bij Future te komen geven en dat bevalt tot op de dag van vandaag heel goed.

Voor mij staat naast het sporten het spelplezier voorop. De gezelligheid die tennis kan bieden in combinatie met lekker bewegen probeer ik in mijn lessen naar voren te laten komen.

Dus ik hoop iedereen die dit leest binnenkort op de tennisbaan bij ZTC, Annen of TC Nienoord te begroeten.

Met sportieve groet,

Ward