AANMELDEN VANAF MA 10 SEP

Aan de rechterkant van de pagina is de indeling van de trainingen terug te vinden bij TC Nienoord. Indien u op uw telefoon of tablet zit dan staat de indeling onderaan de pagina. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw trainer (xxx@futuretennis.nl).

De wintertrainingen zullen weer starten vanaf maandag 26 oktober! Wilt u zich opgeven? Dat kan hier. (stuur bij later instromen voor de zekerheid een mailtje naar de trainer). Zekerheid is er niet maar we proberen altijd te kijken of we u nog kunnen helpen. 

TC NIENOORD

TC Nienoord is dé tennisclub voor Leek en omstreken. De club bestaat sinds 1931 en heeft momenteel rond de 500 leden. TC Nienoord is een actieve tennisclub waar het in de eerste plaats natuurlijk om het beoefenen van de tennissport gaat.

Daarbij is respect, sportiviteit en enthousiasme erg belangrijk. Daarnaast zijn we ook maatschappelijk betrokken door bijvoorbeeld samenwerkingen met scholen en het organiseren van G-tennis. We beschikken over 8 tennisbanen (4 gravel en 4 smash-court) en een eigen gezellig clubhuis. Naast vrij spelen, bieden we allerlei activiteiten zoals toernooien, toss en lessen (het hele jaar door). TC Nienoord is er voor alle leeftijden en alle speelsterktes.

Volgt spoedig

volgt snel

Voor TC Nienoord streven wij ernaar om 17 tennistrainingen te geven. Voor padel zal snel duidelijk worden hoe veel trainingen wij zullen aanbieden. De data hieronder zijn er meer dan 17. Dit komt doordat ook de inhaaldagen hier al staan. Indien er andere momenten nodig zijn dan beslist de trainer van de groep wanneer er een training zal worden ingehaald.

Lesdata

wordt snel duidelijk

Sunckemalaan 2c
9351 NK Leek
0594 – 58 05 72
06 – 34 39 01 27

www.tcnienoord.nl
info@tcnienoord.nl
info@futuretennis.nl

Een kans die wij als tennis- en padelschool niet konden laten liggen. Een geweldige uitdaging voor ons om ook hier, op deze prachtige club, de trainingen te mogen verzorgen. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in. Tot op de baan!

Team Future Tennis & Padel