De wintertrainingen zullen weer starten vanaf dinsdag 25 oktober! Wilt u zich opgeven? Dat kan hier. (stuur bij later instromen voor de zekerheid een mailtje naar de trainer). Zekerheid is er niet maar we proberen altijd te kijken of we u nog kunnen helpen. 

TC NIENOORD

TC Nienoord is dé tennisclub voor Leek en omstreken. De club bestaat sinds 1931 en heeft momenteel rond de 500 leden. TC Nienoord is een actieve tennisclub waar het in de eerste plaats natuurlijk om het beoefenen van de tennissport gaat.

Daarbij is respect, sportiviteit en enthousiasme erg belangrijk. Daarnaast zijn we ook maatschappelijk betrokken door bijvoorbeeld samenwerkingen met scholen en het organiseren van G-tennis. We beschikken over 8 tennisbanen (4 gravel en 4 smash-court) en een eigen gezellig clubhuis. Naast vrij spelen, bieden we allerlei activiteiten zoals toernooien, toss en lessen (het hele jaar door). TC Nienoord is er voor alle leeftijden en alle speelsterktes.

Lesindeling en lesdata

Wegens de privacy van alle lessers hebben wij ervoor gekozen om de lesindeling met lesdata te verplaatsen. U dient nu eerst ingelogd te zijn voor u de indeling en lesdata kunt bekijken. U kunt deze informatie vanaf nu terug vinden onder ‘mijn account’ -> ‘trainingen TC Nienoord’.

Vragen of opmerkingen? Mail dan annerim@futuretennis.nl of stuur een bericht naar 0628659546 Anne-Rim Romp.

Sunckemalaan 2c
9351 NK Leek
0594 – 58 05 72
06 – 34 39 01 27

www.tcnienoord.nl
info@tcnienoord.nl
info@futuretennis.nl