! Eenmalige registratie !

Voor u zich kunt inschrijven heeft u een account nodig. Door u te registreren kunt u deze aanmaken. Het kan tot 24 uur duren voordat uw account geactiveerd is en u zich ook daadwerkelijk kunt inschrijven. Uw account dient eerst aan de juiste vereniging gekoppeld te worden zodat u geen foutieve informatie te zien krijgt. Het registreren en het aanmelden voor trainingen zijn dan dus ook twee verschillende handelingen.

Registratieformulier

Geef aan dat je akkoord gaat met de servicevoorwaarden *
*Verplicht veld

Let op! Dit is een eenmalige handeling zodat u bij ons een account heeft. Met een account kunt u zich voor nu en in de toekomst inschrijven voor de tennis- of padeltrainingen. NA de registratie hoeft u in de toekomst dus enkel nog in te loggen om u (en eventueel andere familieleden) in te schrijven voor de trainingen. Het inschrijven kan dan voor zowel u als voor eventueel uw kinderen altijd door middel van dit ene account. Wanneer u zich geregistreerd heeft krijgt u per mail een wachtwoord opgestuurd. Zorg er daarom voor dat alle gegevens die u invoert kloppen.

Heeft u zich al geregistreerd dan kunt u onder het kopje ´MIJN ACCOUNT´ uw eigen vereniging vinden met daaronder de mogelijkheid om naar de pagina te gaan om u in te schrijven. Let er wel op dat er een lidmaatschap nodig is bij de betreffende vereniging om trainingen te kunnen volgen. Meer informatie over een lidmaatschap vindt u op de website van de club/vereniging zelf.

Tot slot. Wees bij het aanmelden zorgvuldig met het invullen van een doorlopende inschrijving ja of nee. Indien u ja invult nemen wij u direct mee met de indeling voor de volgende periode.

*Vul a.u.b. alle gegevens correct in om te kunnen inloggen na registratie.

Alle velden met * zijn verplicht om in te vullen.

e gewenste trainingen.*