! Eenmalige registratie !

Voor u zich kunt inschrijven heeft u een account nodig. Door u te registreren kunt u deze aanmaken. Het kan tot 24 uur duren voordat uw account geactiveerd is en u zich ook daadwerkelijk kunt inschrijven. Uw account dient eerst aan de juiste vereniging gekoppeld te worden zodat u geen foutieve informatie te zien krijgt. Het registreren en het aanmelden voor trainingen zijn dan dus ook twee verschillende handelingen.

Registratieformulier

Geef aan dat je akkoord gaat met de servicevoorwaarden *
*Verplicht veld

Let op! Dit is een eenmalige handeling zodat u bij ons een account heeft en u zo hopelijk meermaals zal inschrijven voor de tennistrainingen. NA de registratie hoeft u in de toekomst dus enkel nog in te loggen om u (en eventueel andere familieleden) in te schrijven voor de tennistrainingen. Het inschrijven kan dan voor zowel u als voor eventueel uw kinderen altijd door middel van dit ene account. Wanneer u zich geregistreerd heeft krijgt u per mail een wachtwoord opgestuurd. Zorg er daarom voor dat alle gegevens die u invoert kloppen.

Heeft u zich al geregistreerd dan kunt u onder het kopje ´MIJN ACCOUNT´ uw eigen vereniging vinden met daaronder de mogelijkheid om naar de pagina te gaan om u in te schrijven.

Heeft u bij het aanmelden van de tennistrainingen voor de zomer van 2019 aangegeven dat u een jaar lang wilt gaan tennissen dan hoeft u zich nu niet nogmaals in te schrijven. Heeft u echter aangegeven enkel zomertrainingen te willen volgen dan dient u zich nu wel in te schrijven voor of dan wel de wintertrainingen of vanaf nu voor een heel jaar.

*Vul a.u.b. alle gegevens correct in om te kunnen inloggen na registratie.
Alle velden met * zijn verplicht om in te vullen.

e gewenste trainingen.*