Hoi Allemaal!

Mijn naam is Michiel, 20 jaartjes jong en ben geboren in Groningen. Op mijn 6e ben ik naar de Groeve verhuisd, waar ik ook als eerst kennis maakte met Tennis. Een jaar lang heb ik met plezier op een beton baan getraind, daarna werd de vereniging helaas opgeheven. Na mijn avontuur in de Groeve ben ik lid geworden bij Z.T.C Zuidlaren, waar ik tot op de dag van vandaag nog veel tennis plezier mag beleven.

Kwa studie weet ik niet zo goed welke kant ik op moet. Hbo-ICT viel mij aardig tegen, hier ben ik na twee maanden alweer mee gestopt. Er kwam dus aardig veel tijd vrij om te gaan werken, wat mij uiteindelijk bij Future Tennis & Padel heeft gebracht. Nu ben ik erachter gekomen dat het training geven mij ook veel plezier brengt. Het helpen van anderen naar een hoger tennis niveau geeft een heel goed gevoel, vooral het zien van plezier in mensen hun gezichten is overweldigend.

Momenteel ben ik bezig om mijn A-licentie te halen, ik hoop deze in april 2023 te hebben. Verder ben ik een enthousiaste jongen die met veel energie op de baan staat. Als je zin hebt om te kijken of tennis iets voor jou is, dan ben je bij mij van harte welkom!

Met sportieve groet,

Michiel Kruijer