Op uw pc/laptop is de indeling aan de rechterkant te vinden en indien u op een telefoon of laptop zit onderaan de pagina. Wilt u zich opgeven voor de trainingen? Dat kan hier . Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij Maurits Post of een bericht sturen richting info@futuretennis.nl

Veel tennis plezier!

TC Annen

De Tennisclub Annen is in 1970 opgericht en ligt aan de Kruisakkers naast de voetbalvelden. De vereniging wil een tennisontmoetingsplaats zijn. We richten ons dus op recreatieve spelers maar natuurlijk nemen we ook met een aantal teams deel aan de KNLTB competitie en wordt er het gehele zomer seizoen tennisles gegeven voor iedereen.

De vereniging staat open voor inwoners van Annen en omgeving. Het hele jaar kan een lidmaatschap worden aangevraagd bij de ledenadministratie. Het is ook mogelijk om een lidmaatschap aan te vragen wanneer u zich opgeeft voor de tennistrainingen. De vereniging bestaat uit ca. 300 leden, van wie 80 jeugdleden en wij zijn aangesloten bij de KNLTB. De vereniging beheert 4 gravelbanen (buiten) met verlichting en bezit een kantine die door de leden via roulatie wordt gerund.

Activiteiten en competitie

Door het jaar heen worden tal van activiteiten aangeboden variërend van toss ochtenden/avond, een interne vrijdagavond-mixed dubbel competitie en clubkampioenschappen. Daarnaast doen verschillende teams mee aan de KNLTB competitie. Het meest wordt echter gebruik gemaakt van onze mogelijkheid om vrij te spelen d.m.v. het afschrijven van banen. De praktijk leert dat wij altijd ruimte hebben en er niet of nauwelijks gewacht hoeft te worden. De club heeft dan ook geen wachtlijst voor nieuwe leden.

De mogelijkheid bestaat om tegen een geringe vergoeding van € 5 voor senioren en € 2 voor junioren per dag een introducé te laten mee spelen. Voor de jeugdleden worden er meerdere evenementen georganiseerd door onze actieve jeugdcommissie. Een groot deel van onze leden bestaat echter uit 50+. Ook hiervoor worden speciale activiteiten georganiseerd.

Het onderhoud van de banen wordt voor een groot deel verzorgd door onze groundsman en de technische commissie. Maar natuurlijk draagt iedereen er aan bij dat de banen in een goede conditie blijven. De informatievoorziening wordt geregeld via deze website.

Maandag

Maandag

Trainer: Ward

19.00 20.00
Heleen Klinkers
Renate Bentum
Meta Jansma
Cindy de Jonge
20.00 21.00
Liset Sandberg
Jisca van der Mei
Mariek de Groot-Hof
Fokelina Wijnbergen
Marianne van der Ven
21.00 22.00
Gosse Nonkes
Wubbolt Veldhuis
Jakob woltjes
Bas Wijnbergen
Jeroen Punter
Vincent Lips
Jordi Freerks
Marnix Ennes van Ooijen

Dinsdag

Dinsdag

Trainer: Maurits

15.45 16.45
Floor Rienks
Esmee Loode
Gijs Bisschops
Faas Wigchering
Sepp Boschma
Tim van Eerden
Zilvan van der Veen
17.30 18.30
Thijs Valkenburg
Tobias Wijnbergen
Bjorn de Jonge
Vinn Kuitse
Cas Klaassen
Mark de Haan
Guido Lameijer
19.30 20.30
Rik Bruggeman
Erik de Groot
Radboud Bisschop
Bas Broekman

Woensdag

Woensdag

Trainer: Maurits

18.00 19.00
Johan Zeubring
Arjan de Jonge
Karl Pladdet
Harm Prins

Trainer: Lex

14.15 15.15
Ewoud Rosenthal
Jan Christiaan Hoving
Karlijn Steenge
Nore Ijtsma
Joes Bruggeman
15.15 16.15
Tijmen Sandberg
Thijs de Haan
Lars Buwalda
Nout Bruggeman
Jarno Koops
Laura Loode
Evelien Begeman
Benthe Bouma
Lylian Alkayal
16.15 17.15
Feline Dam
Anna Struijk
Tigo Arjaans
Micha Visscher
Lotte van Eerden
Guus Kat
Kian Zoetebier

Donderdag

Donderdag

Trainer: Ward

20.00 21.00
Petra van Dijk
Angela van Heiningen
Gieneke Rienks
Margot Bruggeman

Vrijdag

Vrijdag

Maurits/Lex
Mentorles
14.15 15.15
rood
15.15 16.15
oranje
16.15 17.15
Groen
17.15 18.15
geel

Lesdata

volgt

Kruisakkers 38a
9468 BJ Annen

0592 – 866310
secretaris@tc-annen.nl
tc-annen.nl

Zelf ben ik op 6 jarige leeftijd begonnen met tennissen. Na jaren met veel plezier, intensief trainen en wedstrijden spelen is mijn grote droom uitgekomen om internationaal toernooien te mogen spelen.

— Maurits Post, tennisleraar