Tennisliefhebbers!

Mijn naam is Tim Keizer, 28 jaar oud en geboren en getogen in Leeuwarden. Dit is de stad waar ik tot mijn 19de  dan ook heb gewoond. Daarna ben ik in Groningen gaan wonen, gaan studeren en ook fanatiek gaan tennissen. Dit ben ik gaan doen bij TC Veracket en later ook in Zuidlaren bij de Zuidlaarder Tennis Vereniging.

Gedurende mijn studenten tijd heb ik als bijbaan veel op de baan gestaan als tennistrainer en heb ik ook mijn A-licentie gehaald. Nadat ik in augustus 2018 ben afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde ben ik fulltime in dienst gegaan bij Future Tennis & Padel. Vanuit Future Tennis & Padel ben ik momenteel actief als hoofdtrainer in Assen bij ATV de Hertenkamp.

Naast het verzorgen van de trainingen bij Future Tennis ben ik ook actief als Project Management Ondersteuner. Dit houdt in dat ik de eigenaar ondersteun in de taken naast het lesgeven. De organisatie van verschillende activiteiten maar ook het website beheer zijn hier voorbeelden van.

Niet stilzitten en jezelf blijven ontwikkelen heb ik altijd erg belangrijk gevonden. Inmiddels kan ik dan ook met trots zeggen dat ik zowel mijn padel licentie als mijn B licentie voor tennis heb behaald. Daarnaast heeft de nationale bond (KNLTB) mij gevraagd om de instroomtrainingen te verzorgen  en geef ik samen met een collega de KNLTB A-opleiding voor toekomstige tennistrainers.

Ik kijk er zeer naar uit om jullie allemaal terug te zien op de tennisbaan en hopelijk kan ik een bijdrage leveren om jullie het tennis en padel met nog meer passie en plezier te laten beleven.

Met sportieve groet,

Tim Keizer
Future Tennis
06 – 50428544 | timkeizer@futuretennis.nl

Tim