Tennisliefhebbers!

Mijn naam is Tim Keizer, 26 jaar oud en geboren en getogen in Leeuwarden. Dit is de stad waar ik tot mijn 19de  dan ook heb gewoond. Daarna ben ik in Groningen gaan wonen, gaan studeren en ook gaan tennissen. Dit ben ik gaan doen bij TC Veracket en later ook in Zuidlaren bij de Zuidlaarder Tennis Vereniging.

Gedurende mijn studenten tijd heb ik als bijbaan veel op de baan gestaan als tennistrainer en heb ik ook mijn A-licentie gehaald. Nadat ik in augustus 2018 ben afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde ben ik fulltime in dienst gegaan bij Future Tennis. Voor Future Tennis geef ik momenteel training in Annen, Rolde en Zuidlaren. Vanaf april 2020 zal ik echter als hoofdtrainer aan de slag gaan bij ATV de Hertenkamp en zal ik nog één dag per week training geven aan de jeugd bij TV Rolde.

Om mij als (hoofd)trainer nog verder te ontwikkelen ben ik ook begonnen met het volgen van de B-opleiding. Hierbij wordt er nog verder ingegaan op het training geven en ben ik straks ook bevoegd om de betere amateur spelers training te geven. Daarnaast begin ik in september 2020 met de opleiding tot padel trainer.

Binnen Future Tennis ben ik ook actief als Project Management Ondersteuner. Dit houdt in dat ik de eigenaar ondersteun in de taken naast het lesgeven. De organisatie van verschillende activiteiten maar ook het website beheer zijn hier voorbeelden van.

Ik kijk er zeer naar uit om jullie allemaal terug te zien op de tennisbaan en hopelijk kan ik een bijdrage leveren om jullie de tennissport met nog meer passie en plezier te laten beleven.

Met sportieve groet,

Tim Keizer
Future Tennis
06 – 50428544 | timkeizer@futuretennis.nl

tim foto website