Tennisliefhebbers!

Mijn naam is Tim Keizer, 27 jaar oud en geboren en getogen in Leeuwarden. Dit is de stad waar ik tot mijn 19de  dan ook heb gewoond. Daarna ben ik in Groningen gaan wonen, gaan studeren en ook fanatiek gaan tennissen. Dit ben ik gaan doen bij TC Veracket en later ook in Zuidlaren bij de Zuidlaarder Tennis Vereniging.

Gedurende mijn studenten tijd heb ik als bijbaan veel op de baan gestaan als tennistrainer en heb ik ook mijn A-licentie gehaald. Nadat ik in augustus 2018 ben afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde ben ik fulltime in dienst gegaan bij Future Tennis & Padel. Voor Future Tennis & Padel ben ik momenteel de hoofdtrainer in zowel Assen als Rolde en verzorg ik de lessen voor zowel tennis als padel. Ook kan ik inmiddels met trots zeggen dat ik ook mijn B licentie heb gehaald voor tennis en dat ik ook bevoegd ben om padellessen te geven.

Binnen Future Tennis ben ik ook actief als Project Management Ondersteuner. Dit houdt in dat ik de eigenaar ondersteun in de taken naast het lesgeven. De organisatie van verschillende activiteiten maar ook het website beheer zijn hier voorbeelden van.

Ik kijk er zeer naar uit om jullie allemaal terug te zien op de tennisbaan en hopelijk kan ik een bijdrage leveren om jullie het tennis en padel met nog meer passie en plezier te laten beleven.

Met sportieve groet,

Tim Keizer
Future Tennis
06 – 50428544 | timkeizer@futuretennis.nl

Tim