Hoi allemaal, mijn naam is Jan de Jong, ben 40 jaren jong, woonachtig in Laar, Duitsland. Ik ben getrouwd met Joyce en trotse vader van 2 jonge kinderen, Noémi en Lars. Ik geef al meer dan 20 jaar tennisles met veel passie en speel ook al 27 jaar tennis met net zoveel passie! Ik heb les gegeven in Nederland, Zwitserland en in Duitsland bij zowel kleine verenigingen als grote verenigingen. Ik heb mijn KNLTB – A diploma in Nederland en in Duitsland heb ik mijn DTB – B en DTB – C diploma (prestatietennis) behaald. Tevens heb ik in 2007 mijn diploma sportmassage en lymfdrainage behaald. Mijn plezier haal ik uit het werken met alle niveau´s. Van beginner tot gevorderd en van jong tot oud. En ik probeer in elke les iedereen weer een beetje beter te maken.

Een sportieve groet en hopelijk tot ziens op de baan.

Jan de Jong

jan de jong site