Welkom bij GKTC Gasselte Kostlies Tennis Club. GKTC is opgericht op 9 maart 1976. Het is een club met een rijke historie en bekend om haar gezelligheid en een warm clubgevoel. Het prachtig gelegen park heeft 3 kunstgras tennisbanen en een gezellige kantine.

Vanaf de eerste week van november 2020 wordt er weer getraind bij GKTC. Wil jij ook trainen? Wil je jouw niveau onderhouden of verbeteren? Wil je nieuwe sociale contacten opdoen? Wil je fit blijven in lichaam en geest? Meld je dan snel aan via opgeven training.

Tennisschool Future Tennis is gevraagd om de trainingen te verzorgen en heeft een grote staat van dienst in de regio Midden – en Noord Drenthe. Future Tennis heeft alleen maar gelicenceerde trainers die opgeleid zijn om op hoog kwalitatief niveau les te geven.

Ben jij er ook bij?

We zien je graag op de baan.

Lesindeling en lesdata

Wegens de privacy van alle lessers hebben wij ervoor gekozen om de lesindeling met lesdata te verplaatsen. U dient nu eerst ingelogd te zijn voor u de indeling en lesdata kunt bekijken. U kunt deze informatie vanaf nu terug vinden onder ‘mijn account’ -> ‘trainingen Gasselte’.