siddeburen 1

!!UPDATE!!

DE TENNIS EN PADEL TRAININGEN WORDEN VANAF MAANDAG 17-01-2022 WEER GEGEVEN VOLGENS DE ‘NORAMALE’ WINTERROOSTERS. NEEM VOOR VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN CONTACT OP MET JE TRAINER.

 

Coronabeleid Future Tennis & Padel

We willen vanuit Future Tennis & Padel via deze pagina graag wat meer uitleg geven over de genomen maatregelen omtrent corona. Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen van de overheid omtrent tennis en corona hebben we zeer tot onze spijt moeten beslissen om de training aan volwassenen tot nader order niet door te laten gaan. Voor jongeren zijn de regels iets ruimer geworden.

Het kabinet heeft maandag 3 januari besloten dat jongeren tot en met 17 jaar vanaf 11 januari tot 20.00 uur buiten kunnen sporten (vrij spelen en trainen) en onderlinge wedstrijden mogen spelen op de eigen club. Hiervoor geldt geen maximale groepsgrootte.

Helaas is er sinds eind vorige week ook een aanscherping van de richtlijnen m.b.t. training aan volwassenen: “Een leraar mag zich op 1,5 meter afstand slechts op één tweetal (bestaande uit twee volwassenen) richten. De leraar mag zich dus niet verplaatsen van tweetal naar tweetal.” 

Voor Future Tennis & Padel wordt het een onwerkbare situatie wanneer we maar tennisles mogen geven aan 2 personen per training. Daarom hebben we besloten om de trainingen op te schorten tot we weer tennisles mogen geven aan grotere groepen.

We zullen proberen om aan het eind van de wintertraining periode zoveel mogelijk trainingen in te halen. Vanuit Future Tennis & Padel mag u verwachten dat we er echt alles aan doen om u zo veel mogelijk van tennis en tennistraining te laten genieten. Het wordt ons door de gestelde regels echter wel heel lastig gemaakt…..

Mochten er weer veranderingen in de corona-regels komen, dan zullen we u zo snel mogelijk via deze site of via de contacten met de trainers en de clubs op de hoogte brengen.

 

Voor vragen kunt u zich richten tot uw eigen trainer of mail naar: info@futuretennis.nl

 

Zie hier voor de complete informatie van de KNLTB:

https://corona.knltb.nl/nieuws/2022/01/versoepeling-buitensporten-jeugd-en-aanscherping-maatregel-trainen-bij-tweetallen/

 

Met sportieve groet, Maurits Post