Zoekt u de pagina voor het opgeven van de lessen? Dat kan hier , voor verdere informatie over TV Borger kunt u verder lezen. 

Achter voormalig hotel Bieze werd door de gemeente een gravelbaan aangelegd, die op 8 juni 1962 in gebruik werd genomen. Het ledental schommelde de eerste jaren rond de tachtig. Begin jaren zeventig begon de vereniging explosief te groeien. Men sloot zich aan bij de KNLTB en er werd deelgenomen aan de bondscompetitie en diverse toernooien. Uitbreiding van het aantal banen was noodzakelijk.

In 1975 werden aan De Drift vier kunststofbanen, een oefenkooi en een clubgebouw gerealiseerd. Begin jaren tachtig groeide het aantal leden tot boven de vierhonderd. Het aantal banen werd uitgebreid met twee kunstgrasbanen. In de jaren daarna werden ook de harde kunststofbanen voorzien van kunstgras. Ook het clubhuis werd uitgebreid. Momenteel is TV Borger zelfs één van de enige verenigingen in de omgeving die de beschikbaarheid heeft padelbanen.

Na het vestigen van TV Borger aan de Drift is er een baan beschikbaar gesteld aan recreatiepark Hunzedal. Vanuit een goede relatie met het park worden er tot op heden nog steeds banen aan gasten van Hunzedal verhuurd.

De trainingen bij TV Borger worden gegeven door Daan Romp en door Winand Hannema. Daan is een enorm enthousiaste en betrokken trainer met veel ervaring op het hoogste tennisniveau. Winand is onze padel goeroe en kent het spelletje inmiddels door en door. Winand houdt zich dan ook voornamelijk met het padel bezig.

Wilt u zich opgeven voor de tennistrainingen bij TV Borger dan dient u zich eerst te registreren. Nadat u zich heeft geregistreerd krijgt u een wachtwoord opgestuurd (let op deze kan in de spam terecht komen). U kunt zich nu bijna aanmelden voor de trainingen. De tennisschool dient u namelijk nog wel te koppelen aan de juiste tennisvereniging (dit gebeurt binnen 24 uur en zorgt ervoor dat u enkel de juiste(!) informatie te zien krijgt). Op het moment dat u gekoppeld bent aan de juiste vereniging is het mogelijk om de inschrijving voor de tennistrainingen te voltooien.

Ook de kosten plus het aantal trainingen per seizoen kunt u vinden wanneer u bent geregistreerd, bent gekoppeld aan TV Borger en wanneer u ingelogd bent.

Lesindeling en lesdata

Wegens de privacy van alle lessers hebben wij ervoor gekozen om de lesindeling met lesdata te verplaatsen. U dient nu eerst ingelogd te zijn voor u de indeling en lesdata kunt bekijken. U kunt deze informatie vanaf nu terug vinden onder ‘mijn account’ -> ‘trainingen ‘Borger’.

De Drift 1
9531 TK, Borger

info@tvborger.nl
www.tvborger.nl