Tennistrainer B                

Na mijn studie Bouwkunde aan de TU in Delft ben ik samen met mijn vrouw in Zuidlaren gaan wonen. Ik heb met veel plezier als projectleider en tekenaar bij verschillende architectenbureaus in het Noorden gewerkt. Wij hebben samen 2 zoons (20 en 18 jaar).

Van jongs af aan ben ik een echte tennisfanaat. Ik ben opgegroeid met de tennislegenden Borg, Mc Enroe, Agassi en nu is Roger Federer mijn favoriet. Na het behalen van mijn tennisleraar licentie A in 2014 ben ik me gaan richten op het geven van tennislessen. Ik volg de nieuwste tennisontwikkelingen op de voet, sta veel op de baan en ben dagelijks bezig mezelf te blijven ontwikkelen als tennistrainer. Zo heb ik in 2018 de trainerslicentie B gehaald.

Als ZZP tennistrainer, verzorg ik met veel plezier de tennistrainingen bij 6 tennisverenigingen in de provincies Groningen en Drenthe. Daarnaast word ik met enige regelmaat gevraagd trainingen/lessen voor Future tennis te verzorgen.

Door jullie veel tips en tricks te geven om het spel nog beter te gaan spelen en middels vele spelvormen hoop ik jullie nog enthousiaster te maken voor het tennisspel dan jullie nu al zijn. Ik hoop dit op een leuke en leerzame manier te bewerkstelligen, waarbij het hoofddoel uiteraard is om jullie het tennisspel zowel technisch als tactisch beter te leren spelen!

Ik daag jullie hierbij uit om het beste uit jezelf en je tennisspel te halen!

Tot ziens op de tennisbaan.

berend jan