Hier is de korte introductie van mij, Annelou Nab, 24 jaar jong en ik woon in Emmen. Maurits heeft mij gevraagd om tennislessen te verzorgen voor T.C. Okko en daar kon ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen zeggen.

Op dit moment ben ik student aan de Hanzehogeschool Groningen, waar ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij volg. De Corona-situatie in 2020 was de oorzaak dat ik de switch maakte van fulltime tenniscarrière naar ‘collegebanken’.

En hoe begon dit allemaal? Ik was 5 jaar, begon te tennissen bij TC Bargeres. Ik werd gescout en de KNLTB A & B Bondopleiding was een feit. Ik heb erg veel plezier aan deze trainingen beleefd, niets was leuker dan tennissen! Dus na mijn Havo ging ik voor fulltime tennis bij de tennisacademie van Huib Troost. De Nrt toernooien in Nederland (hoogste positie top 10 NL dames ranglijst), de Future Toernooien in het buitenland (actuele positie 1190), de Duitse Bundes liga en de Eredivisie in Nederland horen tot mooie momenten & hoogtepunten die ik tot nu toe aan mijn tennis te danken heb.

Naast fulltime tennissen heb ik in 2017 mijn tennislicentie gehaald en ben ik nu 4 jaar actief als tennistrainster. Ik vind het super leuk om trainingen te geven en iedereen dat stukje aandacht te geven waar je weer verder mee kan.

Naast mijn studie train ik zelf ook nog fanatiek en als de toernooien weer losgaan… dan ben ik ook van de partij!

Ik vind het top dat ik onderdeel mag zijn van Future Tennis & Padel en hoop je gauw te ontmoeten op de baan!

Met sportieve groet, Annelou Nab

Annelou