Mijn naam is Anne-Rim Romp. Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Langedijke. Vorig jaar heb ik mijn HBO pedagogiek diploma behaald en ben ik, naast tennistraining geven, gestart met werken in de jeugdzorg. Daarnaast heb ik samen met mijn ouders en broer een manege bedrijf gehad. Paardrijden is dus naast tennis ook een hobby van mij. Ik ben al jaren lang actief in het geven van paardrijlessen aan zowel jeugd als volwassenen, beginners tot gevorderden. Daarbij heb in de zomer voor kinderen kampen georganiseerd.

 

Als klein meisje was ik al fanatiek aan het tennissen. Ik heb op hoog niveau tenniswedstrijden gespeeld en trainde hiervoor elke dag. Op dit moment heb ik speelsterkte 3. Tijdens mijn studie merkte ik dat het lastig was om topsport en studie te combineren. Ik heb ervoor gekozen om nog wel door te tennissen, maar op een lager pitje. Ik ben nog steeds actief met tennis en speel toernooien en competitie. Op het moment dat de manege verkocht werd miste ik het lesgeven. Toen Future Tennis & Padel mij benaderde of ik tennistraining wilde geven, hoefde ik daar geen twee keer over na te denken. Ik geef momenteel training in Rolde, Hoogezand en Leek.

 

Ik kijk er naar uit om jullie allemaal terug te zien op de tennisbaan en hopelijk kan ik met mijn enthousiasme de passie en het plezier voor tennis op jullie over brengen.