Beste sporters,

Mijn naam is Anastasiya Mulder. Ik ben 22 jaar en ik kom uit Veendam. Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam voor de tennis- & padelschool Future Tennis & Padel op de vereniging ATV De Hertenkamp in Assen.

Ik heb jaren fulltime getraind en tenniswedstrijden gespeeld op hoog niveau. Ik ben 2x Nederlands jeugdkampioen geweest, top 30 van Nederland bij senioren gestaan, mee mogen doen in het Nederlands jeugd Fed Cup team internationaal en de laatste jaren heb ik futures gespeeld, het echte professionele tennis. Daarom past Future tennis extra goed bij mij 😉

In 2019 besloot ik om een andere weg te kiezen namelijk het trainersvak. Gaandeweg heb ik ook kennis gemaakt met de nieuwe, opkomende racketsport padel. Ook hierin heb ik niet stil gezeten en wist ik mezelf samen met mijn vaste partner naar de beste 8 van Nederland te schoppen. Hier ben ik op de dag tot vandaag mee bezig en speel ik het spelletje met heel veel plezier!

In Assen ga ik zowel tennis als padellessen verzorgen. Ik hoop jullie snel te zien op de banen van ATV De Hertenkamp, tot gauw!

Ana 1
Ana 2